viernes, 11 de noviembre de 2016

CURTMETRATGE

1.CONDICIONES

2.DESCRIPCIÓ

 OpenShot Vídeo Editor és un editor de vídeo no lineal de codi obert programat en Python, GTK, i el framework MLT. El projecte va ser iniciat a l'agost de 2008 per Jonathan Thomas, amb l'objectiu de proveir un editor de vídeo gratuït, robust i fàcil d'usar per a la plataforma GNU/Linux.



 3.VALORACIÓ DEL PROGRAMA

En si és un programa prou fàcil de manejar, perquè tens tots els seus usos a mà. L'únic problema és el seu funcionament, ja que es ratllava, o es bloquejava de sobte. Finalment, amb un poc de paciència i manya pot ser útil este programa per a treballar.
4.VALORACIÓ DEL TREBALL PROPOST

M'ha paregut un treball prou interessant i divertit. El que més m'agrada d'este projecte és la llibertat que se'ns ha donat a l'hora de treballar. A més que aprens a utilitzar un programa nou fent quelcom que t'agrada prou. En si, el treball cooperatiu i la idea d'ell ha donat prou fruits a l'hora d'organitzar-se, saber gravar, entendre un poc els formats amb què es grava, saber tindre paciència amb un programa...

5.DIARI DE SESIONS

Els primers dies ens dediquem a buscar idees de què gravar i trobem una idea genial: Fer anuncis. Per tant vam fer una llista de molts anuncis que ens agradaren i d'ací triar alguns

Després ens vam posar a gravar durant quasi totes les sessions del projecte

Finalment cada una va triar el seu anunci favorit i es va posar a muntar cada una el seu.

En les dos ultimes sessions, finalitzem el projecte i els ajuntem tots en un ordinador.

6.DATES

Setembre a novembre

 TRABALL EN GRUP:

1.components
Raquel Almonacid
Ana Marqués
Sara Cabello
Blanca Ponce

2.valoració del grup

El grup hi ha treball prou bé, ja que ens hem reforçat les quatre molt. Quan alguna no sabia com utilitzar quelcom, una altra se'l solucionava. El treball ha anat genial ja que no hi ha hagut cap problema.

3.valoració dels components del grup

Durant el projecte totes hem treballat per igual. Ja que ens anàvem rellevant la cambra per a gravar, eixíem en diferents escenes, i cada una ha muntat un anunci. Cap queixa sobre cap component del grup.
VIDEO

1.Incrustar vídeo



2.Duració del vídeo

2:46

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario